infoblokk

Kedvezményezett neve: S+T NATURA 2007 Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Projekt címe: Az S+T NATURA 2007 Kft. modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása

Szerződött támogatás összege: 103 479 679 Ft

Támogatás mértéke: 70%

Projekt tényleges befejezési dátuma: 2022.06.30.

Projekt azonosító száma: GINOP-1.2.14-20-2021-00174

Projekt leírás:

Az S+T Natura 2007 Kft. egy 2007-ben alapított 100% magyar tulajdonban lévő kisvállalkozás, melynek fő tevékenysége a Táskafélék, szíjazat gyártása.

A korábbi gépparkunk ugyan kiváló minőségű volt, azonban automatizálást nélkülöző, még a XX. századi technológián alapuló, így igen nagy szakmai tudást igényelt a működtetése. A projekt keretében beszerzésre került eszközök az alábbi célokat szolgáltják: Automata varrógépek segítségével bonyolultabb varrást is költséghatékonyan, betanított munkások segítségével elő tudunk állítani. Gyártás-előkészítő részlegünk fél-automatizált rendszerével jelentős kapacitás növekedést tudunk elérni kisebb munkaerő ráfordítás mellett. A beszerezett vasalógép, csákózó gép, speciális fejű szélfestő gép segítségével a bonyolultabb előkészítő munkákat a betanított dolgozók segítségével is elő tudjuk állítani. Beszerzésre került továbbá két darab laptop és egy darab asztali számítógép, amelyekre a gyártói háttérmunka biztosítása miatt volt szükségünk. A beszerzések eredményként azt várjuk, hogy a gyártói munka háttérmunkálatai olajozottan működjenek és a gyártáshoz szükséges feltételek biztosítottá váljanak.

A projektben megvalósított tevékenységek kapcsán összefoglalva a következő eredmények elérését várjuk: termelési kapacitásunk növekedését, termékeink minőségének javulását, költséghatékonyság javítását, betanított munkavállalók alkalmazhatósága a technológia fejlesztés következtében lehetségessé válik, gyártási folyamatok átláthatósága javul, új értékesítési lánc kiépülése. A vállalkozás digitális infrastruktúrája jelentősen javult, minden gyártási szegmensben megjelent az automatizáció és digitalizáció a számítógéppel vezérelt eszközök beszerzésének köszönhetően.

A projekt megvalósíításához 12 munkavállalóra 14 hónapon keresztül bértámogatásban részesült, illetve Marketing és márkaépítéshez kapcsolódóan tanácsadást is igénybe vett a cég.

TOP